OLIY TA’LIMDA IKKINCHI XORIJIY TILNI TANLASHDA FRANSUZ TILINING AFZALLIKLARI - MUZAFFAROVA, Nodira; MUXITDINOVA, Sarvinoz (Journal of Research and Development, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’limda ikkinchi xorijiy til sifatida fransuz tilini tanlashning afzalliklari yoritilgan. Fransuz tilining xalqaro maydondagi o‘rni, ta’lim, fan, madaniyat va ishbilarmonlik sohalaridagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu tilni o‘rganish orqali talabalar uchun yaratiladigan ta’limiy va kasbiy imkoniyatlar, chet elda tahsil olish, madaniyatlararo muloqotga kirishish kabi jihatlar ko‘rib chiqiladi.