ИШНИ СУДГА ҚАДАР ЮРИТИШДА ДАЛИЛЛАРНИНГ ПРОЦЕССУАЛ АҲАМИЯТИ - ХОМИДОВ, Воҳиджон (Journal of Research and Development, 2024)
Мазкур мақолада ишни судга қадар юритишда далилларни процессуал расмийлаштириш таритиби, уларни ривожланиш тарихи, ижтимоий зарурати, далилларни расмийлаштириш тартиби, бу борадаги олимларнинг қарашлари каби масалалар ўрганилган. Шунингдек мақолада ишни судга қадар юритишда далилларни процессуал расмийлаштиришдаги муаммолар ҳамда уларга ечимлар юзасидан таклифлар илгари сурилган.