AHOLIGA PENSIYA TAYINLASHDAGI XIZMATLAR SIFATINI OSHIRISHDA NORMATIV – HUQUQIY HUJJATLARNING O‘RNI - NURMATOVA, Muqaddas (Journal of Research and Development, 2024)
Aholini ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashda pensiya tizimining o‘rni, pensiya ta’minoti tizimida so‘nggi yillarda amalga oshirilgan islohotlari, hususan, sohaga doir chiqayotgan normativ – huquqiy hujjatlar va ularning ijro holati, shuningdek pensiya tizimining bugungi kundagi holatlari tahlil qilingan. Maqola so‘nggida tadqiqotdan olingan xulosalar va sohani takomillashtirish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.