TALABALARINING TA’LIM KO‘NIKMALARINI MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYASI ORQALI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - TURAYEV, Islombek (Journal of Research and Development, 2024)
Ushbu maqolada o‘qituvchi fanlarni o‘qitishda shaxs omilllarini va dars jarayonida texnologiyalardan keng foydalanishni hisobga olgan holda dars mashg‘ulotlarini muammoli ta’lim bilan o‘tkazish orqali talabalar o‘z ustida ishlashi texnologik vositalaridan keng foydalanish pisxologik o‘sish zamonaviy ta’limga ega, ilmiy bilish metodlarini qo‘llay olishi, muammolarni yechish ko‘nikmasiga ega bo‘lishi keltirib o‘tilgan.