BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA 4K KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH IMKONIYATLARI - TOJIYEV, Baxtiyor (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida 4K ko‘nikmalarini shakllantirish imkoniyatlari qalamga olingan. Unda o‘quv dasturlarini muvofiqlashtirish, o‘quvchilarning faolligi, tabaqalashtirilgan o‘qitish, 4K ko‘nikmalarini baholash va o‘qituvchilarning kasbiy mahoratini oshirishning ahamiyati ko‘rsatilgan. Maqola eng yaxshi tajribalarni umumlashtirish orqali boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida 4K ko‘nikmalarini shakllantirishda darslarini loyihalash va o‘tkazish uchun keng qamrovli asosni taklif qilingan.