ДЕВИАНТ ХУЛҚ-АТВОР РИВОЖЛАНИШИДА ОИЛАВИЙ МУНОСАБАТЛАРНИНГ ТАЪСИРИ - КАРАКУЛОВА , Умида (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2023)
Ушбу мақолада вояга етмаганлар орасида юзага келадиган девиант хулқ-атвор, унинг кўринишлари, олимлар фикрлари,қарашлари ва бу борада олиб борилган изланишлари ҳақида маълумотлар берилган.Оилада шахслараро муносабатлар,оилада юзага келадиган низолар ва уларнинг фарзандлар тарбиясига, хулқ-атвори ва руҳиятига таъсири ёритилган.