RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA SHAXS PSIXOLOGIYASI - PULATOVA, Gulnoza; UMRZAQOVA , Gulzoda (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning inson psixologiyasiga ta’siri tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlar va internetdan ortiqcha foydalanish shaxs rivojlanishiga qanday ta’sir qilishi hamda bu muammoni hal etish bo‘yicha zamonaviy psixologik yondashuvlar o‘rganiladi.