АУТЕНТИК МАТЕРИАЛЛАР ЁРДАМИДА БЎЛАЖАК ЧЕТ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ СОЦИОЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - ДАВЛАТОВА, Фируза (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2023)
Ушбу мақолада аутентик материаллар ёрдамида бўлажак чет тили ўқитувчиларнинг социолингвистик компетенцияларини ривожлантиришда педагогик методлар имкониятларидан унумли фойдаланиш тўғрисида сўз юритилган. Аутентлик тамойилига амал қилиш орқали талабаларнинг социолингвистик компетенциясини “Иллюстратив ақлий ҳужум”, “Маслоу пирамидаси”, “Биргаликда ишлаш”, “Мамлакат фахри” каби методлар ёрдамида янада ривожлантириш мумкинлиги мисоллар билан бойитилган.