INKLYUZIV TA’LIMGA JALB ETILGAN TALABALARNING O‘QUV JARAYONIGA IJTIMOIYLASHUVINING PSIXOLOGIK MAZMUNI - MAMADJANOV, Ismoil (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2025)
Ushbu maqolada muallif inklyuziv ta’limga jalb etilgan talabalarning ijtimoiylashuv jarayonida yuzaga keladigan muammoli vaziyatlar haqida fikr-mulohaza yuritgan. Bundan tashqari, inklyuziv ta’limga jalb etilgan talabalarning ijtimoiylashuv jarayonida yuzaga keladigan muammoli vaziyatlar haqida fikr-mulohaza yuritilgan bo‘libgina qolmay, chuqur tahlil qilishga harakat qilingan desak mubolag‘a bolmaydi.