TALABALARNING KASBIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA TA’LIMIY O‘YINLARDAN FOYDALANISH METODIKASI - ERGASHOVA, Munisa (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2024)
Maqolada ta’lim tarbiya jarayonining mazmuni hamda ta’lim sifati unga ta’sir etuvchi omillar haqida so‘z yuritilgan. O‘yin texnologiyalaridan foydalanish orqali ta’lim oluvchilarning kasbga bo‘lgan qiziqishini oshirish, kasbiy mahoratini takomillashtirish haqida dastlabki fikrlar keltirilgan. Bundan tashqari maqolada, talabalarning kasbiy tayyorgarligini oshirishda ta’limiy o‘yinlardan foydalanish metodikasi haqida so’z yuritila qolmasdan, kasbiy tayyorgarligini oshirishda ta’limiy o‘yinlarning amaliyotda qo’llanilishi ham, alohida kasb etilishi yozma tarzda yaxshilab tushuntirilgan desak mubolag’a bo’lmaydi.