ЎСМИРЛАР ОРАСИДА ЎЗ ЖОНИГА ҚАСД ҚИЛИШ ҲОЛАТИ ПСИХОЛОГИК МУАММО СИФАТИДА - ЭЛОВ , Зиёдулло; САМИНЖОНОВ, Яхёбек (Journal of Pedagogical and Psychological Studies, 2024)
Мақолада бугунги ривожланган даврда, инсоният, айниқса ўсмир шахси тарбияси ҳар қандай жамятнинг энг асосий муаммоси эканлиги, булар орасида суицид ҳолати ва унинг психологик сабаблари ва уларни коррекция қилишнинг психологик жараёнларига тўхталиб ўтилган.