ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАРНИНГ ВАТАНПАРВАРЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА МИЛЛИЙ ҲАРБИЙ САНЪАТ ТАРИХИНИ ЎРГАНИШНИНГ АМАЛИЙ АҲАМИЯТИ - ТАНГИРОВА, Хадича (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Ушбу мақолада “Ҳарбий тарих” фани ва унинг соҳалари, Ҳарбий санъат тарихи ва уни ҳарбий хизматчиларнинг касбий тайёргарлигида тутган ўрни ва амалий аҳамитяти тўғрисида фикр юритилади. Бундан ташқари, ҳарбий хизматчиларнинг ватанпарварлик руҳида тарбиялашда миллий ҳарбий санъат тарихини ўрганишнинг амалий аҳамияти ҳам атрофлича ўрганилади.