ИННОВАЦИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ЭТИШ АСОСИДА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ КОРХОНАЛАРИ ФАОЛИЯТИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - БЕРДИЕВ, Анвар (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда инновацияларни жорий этиш асосида хизмат кўрсатиш корхоналари фаолияти самарадорлигини ошириш йўллари, хизмат кўрсатиш тизимининг моҳияти, ривожланиш тарихи ҳамда хизмат кўрсатиш корхоналарида инновацияларни жорий этиш, шунингдек, унинг афзалликлари ривожлантириш истиқболларини такомиллаштириш ҳақида cўз боради. Хусусан, мақолада инновацияларни жорий этиш асосида хизмат кўрсатиш корхоналари фаолияти самарадорлигини оширишдаги мавжуд муаммолар ҳамда уларни бартараф этиш бўйича муаллиф тавсиявий ёндашувлари ва таклифлари келтирилган.