ЖИНОЯТЛАРНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШ ВА ФОШ ЭТИШДА КРИМИНАЛ ПРОФАЙЛИНГ МЕТОДИНИ ҚЎЛЛАШ МАСАЛАЛАРИ - ШОМИРЗАЕВ, Саходулла (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Мазкур илмий мақолада жиноятларни тергов қилиш ва фош этишда криминал профайлинг методини қўллашнинг моҳияти ва аҳамияти, бу борада мавжуд хорижий тажриба ёритиб берилган