МУВОФИҚЛАШТИРИШ ТУШУНЧАСИ, УНИНГ БОШҚАРУВИДАГИ АХАМИЯТИ, ТАМОЙИЛЛАРИ, ШАКЛ ВА УСУЛЛАРИ ҲАМДА ЧОРА-ТАДБИРЛАРИ - ТУРСУНОВ , Абдумансур; РАЗЗАҚОВ, Ҳасанбой (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Мақолада бошқарувнинг мувофиқлаштириш функцияси тушунчалари, унинг бошқарувдаги аҳамияти ва заруриятлари, мувофиқлаштириш хусусиятлари, тамойиллари, шакллари ва усуллари ҳамда мувофиқлаштириш чора-тадбирлари ёритилган.