ЎЗБЕКИСТОНДА БОЖХОНА ИМТИЁЗЛАРИ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - ТУГАЛОВ, Темурбек (Journal of Fundamental Studies, 2025)
Ушбу мақолада божхона органлари томонидан божхона тўловларидан қўлланилаётган имтиёзларнинг таҳлили, имтиёзларни тақдим этувчи меъёрий-ҳуқуқий ҳужжатларни тизимли равишда таҳлил қилиб бориш ҳамда юзага келаётган айрим муаммоли ҳолатларни хорижий давлатлар тажрибаларни ўрганган ҳолда такомиллаштиришга бағишланади.