BOJXONA ORGANLARIDA AXBOROT-TAHLILIY FAOLIYATNING AHAMIYATI - QODIROV , Xusanjon (Journal of Fundamental Studies, 2025)
Maqolada bojxona tizimida axborot-tahliliy faoliyatning rivojlanish bosqichlari va uning samaradorligini oshirish uchun amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar ko‘rib chiqilgan. O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti tomonidan qabul qilingan farmonlar asosida bojxona tizimida axborot-tahliliy faoliyatning kengayishi va uning iqtisodiy xavfsizlikka ta’siri ta’kidlangan.