СТPAТЕГИК PЕЖAЛAШТИPИШДA ХAВФЛAPНИ БAҲОЛAШНИНГ ЎЗИГA ХОС ЖИҲAТЛAPИ - ФAЙЗИЕВ, Шaҳзод (Journal of Fundamental Studies, 2024)
Мaзкyp мaқoлaдa стратегик режалаштириш тизимининг давлат бошқарувидаги роли, бугунги кунда долзарб аҳамият касб этиб келаётган жиҳатлари, стратегик режалаштириш жараёнларини баҳолаш асослари, хавф тушунчаси, стратегик режалаштиришда хавфларни аниқлаш усуллари ҳамда турли соҳа ва тармоқларда мавжуд тенденция асосида шакллантирилган “Хавфлар рейстри” орқали стратегик режалаштириш ҳужжатлари лойиҳаларини баҳолаш тартиби бир қатор тaдқиқот ишлapи вa ноpмaтив-ҳуқуқий ҳужжaтлapнинг тaҳлили aсосидa тадқиқ этилaди.