TASHQI IQTISODIY FAOLIYAT SOHASIDAGI JINOYATLARNI MALAKALASJDA MILLIY VA XORIJIY DAVLATLAR QONUNCHILIGI - QURBONOVA, Pokiza; MAMATOV , Shuxrat (Journal of Fundamental Studies, 2024)
Ushbu maqolada tashqi iqtisodiy faoliyat sohasidagi jinoyatlar tushunchasi, belgilari va o‘ziga xos xususiyatlarining mazmuni, shuningdek, xorij mamlakatlari qonunchiligini o‘rgangan holda ushbu turdagi jinoyatlarni malakalashni yanada takomillashtirish hamda xorijiy mamlakatlar me’yorlarini milliy qonunchilikka implementatsiyasi tadqiq qilingan.