ТАЛАБА-ЁШЛАР ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИГИНИ ОШИРИШДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ - МАЛЛАБАЕВ, Ботиржон (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Ушбу мақолада ёшлар ижтимоий фаоллик, тиришқоқлик, ташаббускорликларини оширишда ахборот коммуникациянинг ўрни ҳақида ёзилган. Мамлакатимзда амалга оширилаёиган ислоҳотларда ёшларга яратилган имкониятлар ва уларнинг ҳуқуқий асослари таҳлил этилди. Талаба-ёшлар ижтимоий фаоллигини оширишда ахборот технологияларнинг ўрни, замонавий дунёда ахборот-коммуникация технологиялари ва Интернет шиддат билан ривожланиб бораётгани атрофлича таҳлил қилинган.