МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ТИЗИМИДАГИ ИСЛОҲОТЛАРНИНГ АМАЛГА ОШИРИЛИШИ - НАЗАРОВ, Комил (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Ушбу мақолада мустақилликнинг дастлабки йилларида ички ишлар органлари тизимида амалга оширилган ислоҳотлар ва уларнинг натижалари ҳақида тарихий манбалар асосида маълумот берилади. Шунингдек, ушбу тузилмаларнинг жамият ҳаётидаги ўрни ва ролининг аҳамияти ҳақида ҳам тўлхатиб ўтилади.