ИНТЕРНЕТ ЖАҲОН АХБОРОТ ТАРМОҒИДА ЭКСТРЕМИЗМ ВА ТЕРРОРИЗМГА ҚАРШИ КУРАШИШ ЙЎНАЛИШИДАГИ ХАЛҚАРО ТАЖРИБА - МАВЛЯНОВ, Мурод (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Мазкур мақолада терроризм ва экстремизм билан боғлиқ ҳуқуқбузарликлар таҳлили, уларни содир этилиш сабаблари ва олдини олиш юзасидан амалга оширилаётган чоралар, Интернет тармоқларида терроризм ва экстремизмга қарши курашиш бўйича илғор тажрибага эга бўлган хорижий давлатларнинг амалиёти ёритилган.