ЖАМИЯТ ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТИНИ ЮКСАЛТИРИШ БЎЙИЧА ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ: ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ ТАҲЛИЛ - РАДЖАБОВ, Бунёд (Journal of Fundamental Studies, 2023)
Илмий мақолада хориж мамлакатларнинг жамиятда ҳуқуқий маданиятни юксалтиришга оид қарашлари, илмий-назарий асослари қиёсий ўрганилган. Шунингдек, мазкур йўналишдаги хорижий тажрибани ички ишлар органларининг жамиятда ҳуқуқий маданиятни юксалтиришга оид фаолиятини тартибга солувчи миллий қонунчиликка татбиқ этиш масалалари ва истиқболдаги вазифалар атрофлича таҳлил қилинган.