YOSH OILANING HAYOT STRATEGIYALARI: MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - IMOMNAZAROV, Hasan (Journal of Fundamental Studies, 2025)
Yosh oila - o‘z hayotini shakllantirayotgan, jamiyatning yangi ijtimoiy birligi sifatida, o‘ziga xos muammolar va istiqbollar bilan yuzlashadi. Ushbu mаqоlada yоsh oilаlarning hayotiy strategiyalarini belgilash, uni amalga oshirishda vujudga keladigan kutilmagan muammolar va qiyin vaziyatlar haqida, yosh oilaning hayot strategiyalarini ijtimоiy-iqtisоdiу yuksalishida hamda yosh oilaning zamonaviy jamiyatdagi mavqeyini mustahkamlashda hayot strategiyalarini tuzish muhimligi, shuningdek, uning yechimini topish imkoniyatlari va istiqbollari yuzasidan fikr-mulohazalar bildirildi. Ushbu mavzu yosh oilaning kelajagi uchun zarur bo‘lgan hayot strategiyalarni aniqlash va ularga tayyorlanishda yordam beradi.