ИЧКИ ИШЛАР ВАЗИРЛИГИ ТИЗИМИДА СУРИШТИРУВ ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - БОБОУМАРОВА, Мунира (Journal of Fundamental Studies, 2024)
Мақолада Ички ишлар вазирлиги тизимида суриштирув органлари фаолиятини такомиллаштириш масалалари, амалга оширилган ислоҳотлар, соҳада юзага келаётган муаммолар ва уларни бартараф этиш усуллари илмий-назарий жиҳатдан таҳлил қилиб ўтилган. Шунингдек, тергов фаолиятини рақамлаштириш борасида амалга оширилган ишлар, тергов иши юзасидан жисмоний ва юридик шахслар билан тўғридан-тўғри мулоқот қилиш каналлари ва соҳани амалий жиҳатдан такомиллаштириш мақсадида таклифлар ҳам билдирилган.