АКАДЕМИК ЛИЦЕЙЛАРДА ВА ИХТИСОСЛАШТИРИЛГАН МАКТАБЛАРДА ДИФФЕРЕНЦИАЛ ТЕНГЛАМАЛАРНИ ЎРГАНИШГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ - ТОХИРОВ, Аброр (Journal of Experimental Studies, 2023)
Ушбу мақолада ихтисослашган мактаб ва академик лицейларда математик анализнинг амалий татбиқларга бой бўлган бўлимларидан ҳисобланган дифференциал тенгламалар бўйича дастлабки тушунчаларни қандай ўргатиш кераклиги бўйича фикрлар баён қилинган.