ИИО ХОДИМЛАРИ ОРАСИДА НЕВРОЛОГИК КАСАЛЛАНИШНИНГ ИЖТИМОИЙ ЖИҲАТЛАРИ ВА УНИ КАМАЙТИРИШ ҲОЛАТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ - ХАИТОВ , Мурод; АБДУЛЛАЕВ, Ибодулла (Journal of Experimental Studies, 2023)
Ушбу мақолада Ички ишлар органлари ходимларининг стрессга дучор бўлиш даражаси, неврологик касалланишлар шунингдек, бу асосда психосоматик касалликларнинг пайдо бўлиши муҳокама қилинади. Ички ишлар ходимларининг психосоматик касалликларнинг келиб чиқиши ва уларни даволашда психотерапиянинг ўрни ҳақида мулоҳазалар ўрганилди.