ҚОВОҚНИНГ ИСТИҚБОЛЛИ ИСПАНСКАЯ 73 НАВИНИ ЕТИШТИРИШДА БИОСТИМУЛЯТОРЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - КОСИМОВА, Шаирахон (Journal of Experimental Studies, 2023)
Ушбу мақолада Андижон вилояти шароитида қовоқнинг Испанская 73 навига «Учқун», «Госсипрен» ва «Вэрва» биостимуляторларини оптимал концентрацияси ва самарали қўллаш усули ҳамда қовоқ мевасининг баъзи биокимёвий кўрсаткичларига таъсири хақида қимматли маълумотлар баён қилинган.