AKADEMIK LITSEYLARDA HOSILA MAVZUSINI O‘QITISH METODLARI - SULAYMONOVA, Rohilaxon; ABDULLAYEVA , Madinaxon; ROJIBOYEVA, Ra’no (Journal of Experimental Studies, 2024)
Akademik litseylarda hosila mavzusini o‘qitishning ba’zi uslub va metodlariga bo‘lgan talabdan kelib chiqib, ushbu maqolada Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida hosilalar yechimlari bayon qilingan. Hosila mavzusida bir qancha o‘quvchilar qiynalishini inobatga olgan holda ko‘p foydalaniladigan funsiyalar hosilasi o‘rganildi.Bu maqolani yozishdan maqsadimiz hosila mavzusini yoritish, ba’zi muammoli bo‘lgan xolatlarini kamaytirish va aniqroq tushuntirishga qaratilgan.