MADANIYAT VA SAN’AT SOHASIDA MEHNAT HAQQI MIQDORI VA MOLIYALASHTIRISH JARAYONLARI - SADULLAYEVA, Saodat (Journal of Culture and Art, 2024)
Mazkur maqolada madaniyat va san’at sohasida faoliyat olib borayotgan madaniyat markazlari faoliyatini moliyalashtirishning ahamiyati va zaruriyati, xodimlarning ish haqlari miqdori hamda moliyalashtirish manbalari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, madaniyat sohasini davlat siyosati darajasida rivojlantirish haqida fikr yuritiladi. Mazkur, soha xodimlarining mashaqqatli mehnatini har tomonlama rag‘batlantirish, ularning jamiyat hayotidagi o‘rni va nufuzini oshirish, soha rivojini yangi bosqichiga koʻtarish - hukumatimiz tomonidan olib borilayotgan tub oʻzgarishlar va islohotlar misolida ochiqlangan.